2019-showdown: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 vs Google Pixel 3

Forfatter: John Stephens
Oprettelsesdato: 21 Januar 2021
Opdateringsdato: 3 Juli 2024
Anonim
Huawei P30 Pro vs S10 Plus vs Pixel 3 XL | Camera Comparison
Video.: Huawei P30 Pro vs S10 Plus vs Pixel 3 XL | Camera Comparison

Indhold

5. maj 2019


5. maj 2019

2019-showdown: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 vs Google Pixel 3


Dette første billede giver et godt overblik over, hvordan disse kameraer håndterer en scene med en række detaljer og farver. På henholdsvis 10MP, 12MP og 12MP og minimal støj i denne scene tilbyder alle tre kameraer et meget ens detaljeringsniveau. Ingen af ​​dem præsenterer nogen større problemer med efterbehandlingen, såsom overskydning eller eksponering.


Den største forskel her er farvemætning og hvidbalance. Huawei P30 Pro får en lidt varmere farvetone med mere naturlige, dæmpede farver på denne overskyede dag. Pixel 3 har en mere neutral hvidbalance, men øger farverne, så skyerne får en blå farvetone. Dejligt udseende, men ikke strengt tro mod scenen. Samsung Galaxy S10 tilbyder en lignende hvidbalance og et lille boost til farve, der er tættest på, hvordan scenen faktisk ser ud.



Rollerne vendes i dette andet øjeblik. Her har Huawei P30 Pro den bedre farve og hvidbalancenøjagtighed. Selvom det er ved at overeksponere vinduet. Galaxy S10 forsøger at få farverne til at sprænge lidt for meget, og slette subtile højdepunkter og detaljer fra postkassen og overdrosoreret murværket. I mellemtiden er Pixel 3 en smule mørkere end dens rivaler, hvilket reducerer skyggenes pop.


Dette indendørs blomstereksempel fremhæver denne tendens yderligere. P30 Pro er især mere eksponeret og kompenserer for mørke til venstre ved at sprænge lyset til højre. Resultatet er et lidt over lysnet motiv. Pixel 3 er det polære modsat og mørkner blomsterne for meget i et forsøg på at holde højdepunkterne i skak. Galaxy S10 vinder med hensyn til eksponering og farvevibrancy. Blomsterne er perfekt eksponeret, og telefonens auto-HDR-effekt (som ikke ser ud til at slukke uanset om skifteren) udbalancerer den mørke og lyse baggrunde perfekt. Du kan endda se det blå af himlen.


Lad os vende fokus tilbage til farver et øjeblik. Igen er P30 Pro subtilt varmere end de to andre. Jeg kan godt lide udseendet, men det er ikke helt nøjagtigt. Pixel 3 ramper farverne op, især de gule, og mørker de sorte lidt for langt. Det vises, men er ikke særlig præcist. Galaxy S10 ure igen i den mere afbalancerede farvepræsentation.

Som forventet producerer alle disse tre kameraer fremragende billeder i god belysning.

Denne sidste generelle sammenligning viser vidvinkellinserne på Huawei P30 Pro og Samsung Galaxy S10. Pixel 3 mangler denne optagemulighed. S10 har et bredere objektiv, der passer mere i scenen, og igen farver dens farver mere end P30. P30 øger imidlertid højdepunkterne for at give et mere tekstureret udseende på græsset og træerne. Begge er temmelig gode, men lider af mangel på detaljer og sløring i linsens kanter.

Huawei P30 Pro vidvinkel Samsung Galaxy S10 vidvinkel

Generelt producerer Huawei P30 Pro en varmere hvidbalance og mere dæmpede farver. Håndsættet foretrækker også en lidt lysere eksponering end dens rivaler. Pixel 3 er næsten det modsatte, og producerer ofte mørkere billeder med meget mere farvemætning. Samsung Galaxy S10 er et sted imellem, selvom lejlighedsvis øger farverne endnu mere end Pixel 3.

Alle tre er tydeligvis meget dygtige skydespilere, men der er centrale forskelle mellem deres vigtigste sensorer og billedbehandlingsalgoritmer.

Høj dynamisk rækkevidde

High Dynamic Range (HDR) fotografering er et nyttigt værktøj til at afbalancere eksponering i hårde optagemiljøer. Disse inkluderer ofte scener med en klar lyskilde bag emnet eller scener med lavt lys med en enkelt lyskilde. God HDR forbedrer over- og undereksponering sammenlignet med almindelige fotografier.

Dette billede nedenfor ser måske ikke ud, fordi alle resultaterne er overraskende gode. Men uden HDR tændt ser forgrundskaktus helt sort ud, eller vinduet blæses ud.


Huawei P30 Pro giver et godt allround HDR-look. Overeksponering af baggrunden holdes på et minimum, mens forgrunden er oplyst nok til at sikre, at alle de små detaljer kan ses. Galaxy S10 er endnu bedre i denne henseende, hvilket yderligere reducerer overeksponeringen i skyerne og samtidig opretholder forgrundsbalancen.

Pixel 3 er lidt anderledes. Baggrunden er mere overeksponeret end sine konkurrenter og forgrunden lidt mørkere. Telefonen har dog gjort et bedre stykke arbejde end de to andre med at forbedre detaljerne og belysningen mellem kaktusspines og kroppen. Farven på plantepotten er også mere markant. Den bedste måde at beskrive dette er måske, at Pixel 3's HDR er mere emnefokuseret, mens de andre to er rammefokuseret. Desværre tager Pixel 3 længere tid at knapse HDR-skud end dens rivaler.

Ydeevne med lavt lys

Ydeevne med lavt lys og HDR går ofte hånd i hånd, som det er tilfældet, når du optager i svagt lys med Google Pixel 3. Telefonen tager et par sekunder at samle flere eksponeringer og sy dem sammen for et lysere, mindre støjende billede. Selvom du kan se i eksemplet nedenfor, er resultatet stadig ret støjende, lidt mørkt, og farvemætning kaldes et hak for langt.


Samsung Galaxy S10 giver et tilsvarende acceptabelt resultat, men der er klare problemer. Billedet er stadig lidt støjende, telefonen kæmper for at fokusere i mørke, og farverne er lidt vasket ud. Den åbenlyse vinder i dette eksempel er Huawei P30 Pro. Den forbedrede kapacitet i svagt lys med den nye SuperSpectrum-sensor giver resultater med lav støj og tilbyder velafbalancerede farver og dynamiske rækkevidde. Fokus er også spot-on, sandsynligvis takket være tid-for-flight sensoren.

I dette næste eksempel slukker vi for lysene og skifter til telefonernes forskellige indstillinger for nattilstand. Sagt klart, Samsung Galaxy S10's nattilstand er ikke i den samme liga som teknologien, der tilbydes af Huawei og Google. Det er alt for støjende, og fokusering tog for mange forsøg på at tælle. Samsungs implementering er fin under bedre lysforhold, men den kan ikke håndtere ultramørke miljøer såvel som sine konkurrenter.

Galaxy S10s svaglysfunktioner kommer langt fra andre flagskibe.


Google Pixel 3 udfører et fænomenalt job til sammenligning og fanger masser af detaljer og farver. Hvis der er en ulempe, er det, at resultatet stadig er for mørkt og støjende i skyggerne. Derudover er hvidbalancen lidt for cool.

Der er ikke nogen enorm forskel mellem at slå Nattilstand til og fra med P30 Pro, det er lige så god den nye sensor er i ultra-lavt lys. Selvom det bruges, fanger det lidt mere lys og reducerer den røde farvetone til farvebalancen. Huaweis nattilstand fanger endnu mere lys end Googles, hvilket resulterer i meget lav støj. Imidlertid er indfangning af detaljer ikke perfekt, og billedet er lidt for gult. Du kan løse dette i efterbehandlingen for at få et fantastisk resultat, men det er en skam, at Huawei ikke kan få dette lige ud af boksen.

Zoom ind

Med en 5x teleskoplinse dedikeret til zoom, antyder specifikationerne stærkt, at Huawei P30 Pro kommer ud på toppen i enhver zoomtest. Samsung Galaxy S10 tilbyder dog en 2x teleobjektiv, og Google har også sin egen Super Res Zoom-teknologi. Så lad os finde ud af, hvilket niveau af anstændig zoomkvalitet der kan opnås på hvert håndsæt.

Vores første eksempel er et billede af tekst i en bog taget under halvdårlige lysforhold. Ved 2x gør Huawei P30 Pro's Hybrid Zoom-teknologi teksten godt nok, men giver et noget blødt resultat. I modsætning hertil ringer Pixel 3's zoomalgoritme op til skærpesfilteret, der introducerer artefakter i bogkanten. Teksten er læsbar, men billedet er ikke smukt. Samsung Galaxy S10 giver langt den største klarhed og skarphed ved 2x. Der er en smule støj i de mørkere områder, men vinderen vinder ned.



Pixel 3 begynder at blive dårligere ved en 3x zoom. Hvidbalancen er forskudt godt i de røde i ovenstående eksempel, og denoise og skarphedsalgoritmer giver et mudret malet look. Overordnet set er indfangning af detaljer meget dårlig, selv i fantastisk lys. Galaxy S10 og P30 Pro er meget overlegne og svære at skelne fra hinanden. P30 Pro trækker lidt foran på teksturdetaljer, set i træet rundt om vinduet og grene på taget. Dette skyldes, at telefonen trækker data fra sit 5x zoomkamera og syer det sammen med hovedsensorens Hybrid Zoom.


Huawei P30 Pro trækker langt foran ved 5x, hvor periskopekameraet sparker ind. Detaljer, hvidbalance og eksponering er alle enestående. Galaxy S10 holder OK ved 5X, selvom vi tydeligt kan se sløret og mangel på detaljer på dette lange område. Jeg tror ikke engang, at jeg er nødt til at nævne Google Pixel 3's muligheder på 5x. De er simpelthen ikke-eksisterende.

Sammenfattende er Galaxy S10 bedst, når du zoomer til kun 2x. Ud over 2x er Huawei P30 Pro den klare vinder, og det er blyet, der øges kraftigt, når du løber op med zoomfaktoren. Jeg skal også nævne, at P30 Pro's 40MP hovedkamera giver bedre resultater end dens 10MP zoom ved 2x. Det er ofte værd at optage i denne tilstand, hvis du agter at beskære.

Galaxy S10 tilbyder en anstændig zoom, men Huaweis 5x periskopekamera tager kronen.

Bokeh sløring (portrættilstand)

Bokeh-sløring eller portrættilstand er blevet en hæfteklam i smartphonefotograferingsoplevelsen. Disse tre håndsæt tilbyder unikke måder at beregne den nødvendige dybdekort og kantoplysninger til at tilføje i software bokeh. Huawei P30 Pro tilbyder en dedikeret TOF-sensor (Time-of-flight), der fysisk måler afstand ved hjælp af infrarødt lys. I mellemtiden er Google afhængig af en kombination af detektion af flere billeder, objekt / ansigt og skarphed for at indsamle data fra normale fotos.


Med solide genstande gør alle tre kameraer et ret anstændigt stykke arbejde med at registrere kanter. Kvaliteten af ​​sløret er også pænt på alle håndsæt. Selvom Googles måske er for stærk og dramatisk, med en meget skarp afgrænsning mellem forgrunden og baggrunden. Dette frembringer nogle barske kanter og et par fejl langs træbordkanten og på bagsiden af ​​kraniet.

P30 Pro og Galaxy S10 gør et bedre stykke arbejde med gradvist at blande ind og ud af fokus, da vi kan se små mængder bokeh krybe ind i forgrundskanterne. Deres resultater er bestemt mere realistiske. Begge ser imidlertid ud til at støde på en fejl øverst i kraniet.


Kantdetekteringsfejl er mere udtalt i dette andet skud på grund af det gennemsigtige glas. Denne type emne vedvarer også med hår i portrætter. Bemærk, at Huawei P30 Pro slører forgrunden på den øverste venstre side af pæren. Ligeledes kæmper Pixel 3 nær toppen af ​​pæren, og vi kan også se skarpe kanter langs siderne. Galaxy S10 er fremragende omkring pæren, men ser ud til at have forvirret baggrundsbilledrammen med forgrunden. Desværre har alle tre kameraer klare afsløringsproblemer, selvom du ofte skal pixle peep for at finde dem.

På trods af Googles gode detekteringsniveau kan du ikke gå tilbage og ændre omdrejningspunktet eller justere mængden af ​​sløring, når du har ramt skodden. Både Huawei og Samsung tillader dette, og tilbyder også en række yderligere effekter. Huaweis bokeh er det mest behagelige at se på, da dens styrke realistisk øges yderligere ind i baggrunden. P30 Pro's ToF-sensor registrerer også kanter meget mere konsekvent og i større skydeafstand end Pixel 3 og Galaxy S10.

Dommen

Det er klart, at alle disse tre flagskibs smartphones er meget dygtige skydespil. Jeg har ikke nogen større betænkeligheder med hensyn til billedkvaliteten leveret af nogen af ​​disse smartphones, selvom hver stadig har sit eget særskilte sæt fordele og ulemper.

Google Pixel 3 sigter mod konsistens og enkelhed. Peg hurtigt og optag, og du er garanteret et anstændigt, hvis ikke altid fremragende billede næsten hver gang i næsten ethvert optagemiljø. Der er minimal rod med indstillinger og objektivskift, og hvis du har brug for en lille zoom, bokeh eller for at skyde i svagt lys, kan Pixel 3 håndtere det. Afvejningen er en mangel på fleksibilitet sammenlignet med dens multikamera-rivaler.

Samsung Galaxy S10 er mere kapabel med hensyn til zoom og vidvinkelbilleder end Pixel 3, men giver stadig klart en telefonoptimeret kameraoplevelse. Håndsættet har sandsynligvis den bedste HDR-implementering af enhver telefon, jeg har brugt indtil videre. Farvemætning kan undertiden overdrives, men dette er ikke en dårlig ting, hvis billedets destination er sociale medier. Telefonens udveksling er, at S10's svaglysfunktioner især er bag kurven.

Vælg Pixel 3 for konsistens, P30 Pro for fleksibilitet eller S10 for noget derimellem.

Dette efterlader os med Huawei P30 Pro - langt den mest fleksible shooter ud af de tre. Det tilbyder overlegen zoom, lavt lys, vidvinkel, bokeh og endda en optagelsesindstilling i høj opløsning, som vi ikke har berørt her. Det er endnu bedre, at overskydende og kraftig efterbehandling fra sidste års P20 Pro er fortiden. Den eneste ulempe er, at hvidbalancen regelmæssigt skifter for varm, og at den kan have tendens til overeksponering i godt oplyste scener. Men dette er ikke et problem, hvis du planlægger at redigere de fleste af dine billeder.

I sammendraget skal du vælge Google Pixel 3, hvis du er ude efter et konsistent, simpelt smartphonekamera. Galaxy S10 er fremragende, hvis du vil have lidt mere fleksibilitet uden en overbelastning af muligheder. Endelig er Huawei P30 Pro simpelthen fantastisk, hvis du er en eventyrlysten fotograf, der er glad for at stille det perfekte skud op og gøre den ulige beskæring eller justering i posten.

I går var Pixel-ejere glade for at få at vide, at Google kubber ud ikkerhedrettelen i februar til dere enheder. Hvad de ikke vidte, er, at opdateringen overrakende indeholder nogle nye bruge...

I 2004 købte Roger mobiludbyderen Fido, den enete GM-konkurrent. De to har forblevet eparate tjeneter iden.Fido kører i øjeblikket på et LTE-netværk med et 700 MHz ignal....

Anbefalet Af Os