Vivo S1 anmeldelse: Det ser ikke godt ud til at gemme denne telefon

Forfatter: Randy Alexander
Oprettelsesdato: 27 April 2021
Opdateringsdato: 1 Juli 2024
Anonim
DET VAR IKKE HJÆLPTET AT GEMMES FRA ONDE DEMONER I DETTE HUS
Video.: DET VAR IKKE HJÆLPTET AT GEMMES FRA ONDE DEMONER I DETTE HUS

Indhold


Den forreste del af telefonen er konventionel, med en stor skærm og hak med vandtørr, der tjener som de vigtigste visuelle elementer. Kavler langs siderne er ret små, men haken forringer den ellers upåvirkelige fascia. Gorilla Glass er ret almindeligt, og det samme gælder Asahis Dragontrail-glas, men dette er første gang, vi hører om Schott Xensation 3D-beskyttelsesglas. I min tid med telefonen så det ud til, at glasset holdt sig godt imod mikroafskrabninger og ridser, men det gjenstår at se, hvor godt det klarer sig ved langvarig brug.

Fit og finish er ikke helt på top, og jeg bemærkede, at der var vældigt slingr i volumen-rockeren. Tænd / sluk-knappen havde på den anden side tilstrækkelig give. Langs den nederste kant er et hovedtelefonstik, højttalergitter samt en microUSB-port (ugh). En dedikeret Google Assistant-nøgle er en overraskende, men velkommen tilføjelse. Der er også en tredobbelt slot, der giver dig mulighed for at huse to SIM-kort og et microSD-kort. Telefonen anvender en in-display fingeraftryksscanner, der generelt var hurtig og pålidelig.


På bagsiden af ​​telefonen er designet lidt mere interessant. Vi har Skyline Blue-varianten med os, og den mælkeagtige blå og lilla finish ser ret godt ud. Det skiller sig bestemt ud blandt et hav af aggressiv blues og rød.

Desværre er hele konstruktionen plast, og den viser. Telefonen kommer på tværs som bygget til en omkostning. Fra den blanke, fingeraftryk tilbøjelige tilbage til polycarbonat-midtrammen har hele konstruktionen en tendens til at se lidt billig ud. For hvad der antages at være en premium mellemklasse-smartphone, er dette ikke det bedste look. Da konkurrencen øger sit spil med hensyn til materialer og finish, er Vivo S1 bestemt ikke i stand til at matche sig. Med positionen i mellemområdet mangler telefonen nogen form for IP-klassificering. Vivo S1 hævder heller ikke at have en p2i-coating, hvilket betyder, at du skal være særlig forsigtig, når du bruger din telefon omkring vand.


Skærm

  • 6,38-i Super AMOLED
  • Fuld HD +
  • 19.5:9

Vivo S1 pakker et fint display, der stanser over dens vægt. Skærmen ser fantastisk ud og tilbyder fremragende mætningniveauer. Opløsningen bryder ikke ny grund, men den er perfekt tilstrækkelig på en 6,38-tommer skærm. Tekst og billeder ser skarpe ud.

Standardtilstanden har en meget fremtrædende blå skær, og indholdet ser bare lidt for cool ud efter min præference. Skift over til den mærkeligt navngivne normal tilstand og farvetemperaturkanterne mod nøjagtige. Maksimal lysstyrke på over 400 nits er tilstrækkelig til udendørs brug, og telefonen er fortsat synlig i stærkt sollys.

Den hårde plastikskærmbeskytter fanger ved hånden og er svær at fjerne.

Vivo har installeret en skærmbeskyttelse af hård plast på S1, men de skarpe kanter på den har en tendens til at komme på fingerspidserne, når du skubber hen over skærmen. Den temmelig tykke skærmbeskytter limes tæt på skærmen, og at fjerne den er en øvelse i frustration.

Ydeevne

  • Helio P65
  • 2 x 2,0 GHz Cortex A75, 6 x 1,7 GHz Cortex A55
  • Mali G52 GPU
  • 128 GB indbygget lagerplads

Med den nyligt annoncerede Helio P65-processor, er Vivo S1 blandt de første til at køre MediaTeks seneste silicium. Det ville være svært at kalde chipset en opgradering over Helio P60. Det er ... anderledes ... på grund af mangel på bedre ord. I modsætning til Helio P60, der afbalancerede ydelser mellem Cortex A73 og Cortex A53-kerner, parerer Helio P65 to Cortex A75-kerner med seks Cortex A55-kerner. Den største forskel her er, at multetrådede ydelser er lidt af en nedjustering. GPU'en er også blevet nedgraderet fra en Mali G72 til en Mali G52. Telefonen får nogle opgraderinger i NPU-afdelingen, som muligvis har nogle forgreninger for AI-baserede applikationer, men stort set er dette ikke et præstationsspring over den forrige generation af MediaTek-processorer.

Vivos fremragende softwareoptimeringer går langt for at levere en problemfri driftsoplevelse. Funtouch OS, på trods af sine idiosynkrasier, kører ganske godt på hardwaren. Til almindelig brug pakker Vivo S1 nok oomph til at behage de fleste brugere. Jeg bemærkede, at det tog et ekstra sekund eller så at starte tunge apps og spil som PUBG sammenlignet med lignende priser hardware som Redmi Note 7 Pro. En gang i spillet var forskellen i ydeevne imidlertid ikke særlig synlig.


Selvom hardware muligvis kan repareres i dag, pakker Vivo S1 ikke den slags grynt, der ville gøre det til et fremtidig bevis. Dette er af største vigtighed i mid-range segmentet, hvor brugere er tilbøjelige til at holde fast i telefoner i længere tid.

Batteri

  • 4.500mAh batteri
  • 18W hurtig opladning

Mellem 4.500mAh-batteriet og hurtigopladningsstøtten er batteriets levetid et af de områder, hvor Vivo S1 udmærker sig. Strømstyring er meget god, og telefonen kan let gå to dage på et gebyr, hvis du ikke er en meget tung bruger. Det lykkedes mig tæt på 6 timers skærm til tiden, før jeg skulle tilslutte. Dette er ikke så godt som Redmi Note 7 Pro, der lykkedes lidt bedre på trods af at jeg havde et mindre batteri, men det skulle være tilstrækkeligt for de fleste brugere.

Vivo S1 leveres med en hurtigoplader til at tømme det store batteri hurtigt.

Telefonen understøtter Vivos hurtigopladningsteknologi med dobbelt motor, og en hurtigoplader er inkluderet i kassen. En fuld opladning fra bunden tager cirka 138 minutter, hvilket er rimeligt hurtigt i betragtning af den store batteristørrelse. Hvis Vivo nu bare ville skynde sig og vedtage USB-C-standarden på tværs af alle dens enheder. Telefonen understøtter heller ikke trådløs opladning, men du forventede ikke rigtig, at i denne prisklasse?

Software

  • Funtouch OS 9
  • Android 9 Pie

Software er, hvor tingene bliver lidt forfærdelige for Vivo S1. Mens Funtouch OS, baseret på Android Pie, kører godt på hardware, er det langt væk fra en aktielignende oplevelse. Grænsefladen bryder standard UI-konventioner for Android og sætter sin egen spin på standardfunktioner såsom underretninger og hurtig adgangskoder.

Disse to er især opdelt i separate dele af skærmen. Du skal nu stryge op fra skærmen for at få adgang til genvejsruden, der inkluderer genveje til Google Maps, YouTube og mere. Du kan også hoppe til nyere apps. Hvis du trykker på multitasking-knappen, åbnes en mere fuldt udstyret multitasking-menu med genveje til visning af delt skærm og for at låse appen i hukommelsen.


Andre mærkbare ændringer inkluderer en widgets-side i yderste venstre side og ingen app-skuffe-indstilling. Der er rigeligt med indbyggede tilpasningsmuligheder, herunder muligheden for at justere ristets størrelse, bevægelser og et altid-til-display. Overfloden af ​​animationer og Vivo's forudindlæste apps kan være en smule forvirrende. Mellem App Store, Temaer butik, Game Center, Kids mode og Cloud deling app, jeg tællede godt over 20 forudinstallerede applikationer. Bestemt ikke den bedste oplevelse.

Kamera

  • Primær sensor: 16MP, f/1.78, Sony IMX499
  • Ultrawide sensor: 8MP, f/2,2, 120-graders FoV
  • Dybdesensor: 2MP, f/2.4
  • Forkamera: 32MP

På papir leverer Vivo S1 en solid kamerapakke med primære, ultrabrede og dybdesensorer. Billedbehandlingen efterlader imidlertid meget at ønske. Da mid-range smartphones fortsætter med at vende sig hen imod avancerede billeddannelsesfunktioner, er Vivo S1 en bestemt dårlig udøver. Hænderne ned, Vivo S1 har et af de svageste kameraer, jeg har stødt på i år.

Ingen HDR HDR tændt

Der er en tydelig mangel på dynamisk rækkevidde i billeder, der er optaget fra den primære sensor. Kameraindstillingen støder mætning drastisk, og billeder er generelt bløde på detaljer. Der er en mærkbar lukkertid, til det punkt, at du finder det virkelig svært at få et skarpt billede ved første forsøg. Tænding af HDR resulterer i glorier omkring objekter og et overdrevent forsøg på at øge det dynamiske interval. De endelige resultater er unaturlige.

Vidvinkel - Ingen HDR Vidvinkel - HDR

Billedbehandling med lavt lys er også dårlig, med begrænset detalje og en betydelig mængde støj. Det forreste kamera er et stort salgsargument for Vivos hardware, og 32MP-sensoren er et nøgent forsøg på at sælge selfie-kameraet. Endnu en gang, desværre, falder billedkvaliteten fra hinanden på grund af overdreven efterbehandling. Mens billederne er lyse og godt mættede, har de en tendens til at være lette på detaljer. Bokeh-tilstand producerer gennemsnitlige billeder med ufuldstændig kantdetektion.

Du kan bestemt ikke skylde kameraappen for manglende funktioner. Næsten alle muligheder, du muligvis har brug for, præsenteres her, hvor det gælder, at det grænser op til funktionsoverbelastning. Det store antal muligheder er forpligtet til at forvirre den gennemsnitlige smartphone-bruger, og en hel masse af de fremmede funktioner kan let skjules væk under en undermenu.

Videokvaliteten er heller ikke stor, da telefonen topper ved Full HD-optagelser. Der er ingen videostabilisering om bord.

Lyd

Vivo S1 gjorde det godt i vores lydtest. Hovedtelefonstikket producerede høj og neutral-lydende lyd. Det kører de fleste almindelige øretelefoner helt fint. Grundlæggende øretelefoner leveres i kassen for at komme i gang, men du vil gøre det godt ved at træde op til et bedre par.

Den enkelte højttaler langs den nederste kant bliver høj, men lydkvaliteten overlader lidt at ønske. Jeg vil ikke bruge den til at lytte til musik, men det vil bare gå fint til opkald eller alarmer.

specifikationer

Værdi for pengene

  • Vivo S1: 4 GB RAM, 128 GB ROM - 17.990 rupier (~ $ 255)
  • Vivo S1: 6 GB RAM, 128 GB ROM - 19.990 rupier (~ $ 283)

Vivo S1 er prissat til 17.999 rupier (~ $ 255), hvor den går op mod populære telefoner som Redmi Note 7 Pro og Realme X. Begge enheder har vist sig at være dygtige kunstnere, der leverer på de fleste fronter.

Derefter er der Samsung-sortiment af tilbud såsom Galaxy M30 og M40, som begge bringer fantastiske skærme, god batterilevetid og en godt optimeret brugeroplevelse til et prisniveau, der kan nås.

Faktisk kommer Vivos egen Z1 Pro på tværs af en bedre pakke, der skaber en stor balance mellem æstetik og generel anvendelighed.

På trods af at Vivo S1 leverer design og generel ydelse, har et par for mange emner til at være en klar vinder mod konkurrencen.

Vivo S1 anmeldelse: Dommen

Der er meget at lide ved Vivo S1, men en telefon er større end summen af ​​dens dele. Hardwaren mangler finesse, og kvaliteten af ​​materialerne er en klar nedjustering i forhold til premium glas- og aluminiumsandwiches, vi ser i denne prisklasse.

Den dårlige kamerakvalitet kan heller ikke afvises. Føj den stærkt tilpassede softwarebygning til, og vi ser på en telefon, der bare ikke skiller sig ud midt i præmiekonkurrencen. Jeg ville give denne en hård pas.

Google Pixel Buds 2 hands-on

Peter Berry

Juli 2024

Pixel Bud 2 er vel om de originale kablede verioner ud, men er nu martere. Ikke kun er de ægte trådløe ørepropper, men begge ørepropper fungerer om de primære. Dette bety...

Pixel Bud 2 har et attraktivt, minimalt deign uanet colorway.De cirkulære hue kan forårage ubehag for dem med mindre ører.En ikker paform er dog ikke meget værd, hvi du ikke kan ny...

Vi Anbefaler Dig