Realme XT-gennemgang: Xiaomi skal være bekymret

Forfatter: Louise Ward
Oprettelsesdato: 12 Februar 2021
Opdateringsdato: 2 Juli 2024
Anonim
Realme XT-gennemgang: Xiaomi skal være bekymret - Nyheder
Realme XT-gennemgang: Xiaomi skal være bekymret - Nyheder

Indhold


Denne gang er telefonen indpakket i Gorilla Glass 5, både foran og bagpå. Dette alene har slået telefonens håndfølelse såvel som generel kvalitet i bygningen. Telefonen føles luksuriøs og gradueringerne skinner absolut. I vores tidligere Realme XT-hands-on bragte vi dig billeder af Pearl Blue-varianten af ​​telefonen. Vi har siden fået vores hænder på Pearl White-farve, og varianten kanaliserer udseendet på den smukke Huawei P30 Pro.

Den mælkehvide nuance skifter mellem en lyseblå og en næsten lyserød palle. Det er tilstrækkeligt at sige, at det er en unik udseende farve til sin kategori, og den henter især takket være glasryggen.

Resten af ​​designet er temmelig kørt-med-møllen med en split-volumen-rocker til venstre og en tænd / sluk-knap til højre. Knapperne er placeret inden for en metalramme i midten, og har stor taktil feedback, og der er ingen antydning til slingring.



I mellemtiden har telefonens nederste kant en enkelt højttaler, en USB-C-port samt et hovedtelefonstik. Telefonen bruger en optisk fingeraftryksscanner i displayet, sandsynligvis den samme, der findes på Realme X. Det er en af ​​de hurtigste inden for midterområdet.

Der er også et lignende design omkring fronten. Telefonen stræber ikke for langt fra eksisterende trends.Mellem de slanke rammer finder du en AMOLED-skærm med et vanddråbshak, der bare er lidt mindre end det på Realme 5 Pro. Det er funktionelt, men skaber ikke rigtig tendensen.

Skærm

  • 6.4-inches
  • Super AMOLED
  • 2.340 x 1.080 pixels
  • ~ 402 ppi
  • Gorilla Glass 5
  • 19,5: 9-størrelsesforhold

Displayet på Realme XT er meget godt, og det er ikke kun til prisen. Dets AMOLED-panel er lyst og ser fantastisk ud. Standardfarvetemperatur er næsten perfekt, hvilket giver en god balance mellem kølige og varme toner.


Der er et let boost i mætning, og dette er især mærkbart i blues og greener. Jeg kan dog ikke rigtig klage, da det gør at se medier underholdende. På den note understøtter telefonen Widevine L1, så du vil kunne nyde indhold i høj opløsning med lethed.

Jeg observerede spidsbelysningsniveauer omkring 430 nits, hvilket er meget lys til udendørs brug. Lidt mere ville have været rart, men dette er på niveau med kurset for mellemstore smartphones. Jeg tror, ​​at skærmen på Realme XT kan sammenlignes positivt med eksisterende konkurrenter, såsom Redmi Note 7 Pro. Brug af et AMOLED-panel betyder, at du kan få blækkende mørke sorte på telefonen, noget LCD-baserede telefoner ikke kan prale af.

Ydeevne

  • Snapdragon 712
  • 2 x 2,3 GHz Kryo 360 guld
  • 6 x 1,7 GHz Kryo 360 sølv
  • Adreno 616 GPU
  • 4/6/8 GB RAM
  • 64/128 GB UFS 2.1-opbevaring
  • Dedikeret mikro-SD-slot

Realme XT kører et midtvejs-Snapdragon 712-chipset. Ofte findes blandt mid-range smartphones, kan du finde det i konkurrerende hardware som den nyligt lancerede Vivo Z1x. Dette chipset er en mild opgradering over Snapdragon 710 og fokuserer på lidt hurtigere CPU-ydelse. GPU'en forbliver den samme på begge chipsæt.

Realme XT klarer sig godt og er et godt eksempel på en telefon, hvor softwaren passer godt til hardware. Ydeevne i daglig brug er fremragende og giver dig ingen grund til at klage. Jeg fandt, at animationerne var lidt tunge, men det har en tendens til at være et problem med de fleste, hvis ikke alle, producentskind.

Realme XT opvarmes markant omkring kameraet, når man spiller grafisk intense spil.

Gamingpræstation er på linje med andre mellemtelefoner. Snapdragon 712s Adreno 616 GPU er god nok til at køre de nyeste spil med relativ lethed. Med PUBG skubbet op til den højeste grafiske indstilling så spillet meget godt ud. Jeg har dog bemærket det lejlighedsvise rammefald. Telefonen opvarmes markant omkring kameraet i løbet af en intens spillesession. Det var aldrig ubehageligt, men jeg ville tænke to gange, før jeg købte Realme XT, hvis spil var min primære brugssag.


Med hensyn til benchmarks kommer telefonen meget tæt på lignende hardware fra Vivo. Realme XT klarede 181.841 point i den CPU-fokuserede AnTuTu-benchmark. Dette var omkring 3.000 point mindre end 185.123-score for Vivo Z1x. 3DMark-scoringerne var tættere på 2.095 point på Realme XT mod 2.100 af Vivo Z1x. Tilsvarende viste Basemark-scoringerne en mærkbar forskel.

Batteri

  • 4,000mAh
  • 20W opladning

Realme XT's batteri er stort set standarden for dette segment. En 20W VOOC 3.0 oplader leveres samlet i kassen, og jeg observerede hurtige opladningstider. En 30-minutters opladning bragte telefonen op på 51%. Fuld top-offs tog knap 90 minutter.

Batteriets levetid var temmelig god, men ikke den bedste. I både vores videoafspilningstest og browsertest faldt telefonen lidt under Realme 5 Pro og lignende Xiaomi-konkurrence. Uanset hvad har du ikke svært ved at komme igennem en hel dags brug med lethed. Derudover er standby-tider fantastiske, og Realme XT nipper næppe på batteriet, når du ikke bruger det.

Software

  • Android Pie
  • Farve OS v6.0.1

Vores kærlighed-had-forhold til Color OS fortsætter med Realme XT. Den visuelle identitet er i overensstemmelse med det, vi så i Realme 5-serien. Når det er sagt, er jeg stadig ikke tilhænger af den udendørs brug af hvidt rum i grænsefladen.


Det er den samme gamle historie med bloatware. Selvfølgelig kan disse uønskede apps afinstalleres, men at have næsten en hel rude med forudinstallerede applikationer skubber det. Telefonen har fortsat Realmes Hot Apps-mappe, der opdaterer en liste over anbefalede apps, hver gang du åbner den. Dette kan ikke fjernes. Opdatering af mappen tager ikke for lang tid, men den bruger mobildata eller WiFi til at hente ind opdateringer. Vær opmærksom, hvis du har en afmålt forbindelse.

Color OS tilbyder gode tilpasningsmuligheder, men bloatware er fortsat et problem.

Sandheden skal siges, der er lidt at tilføje her. Softwareoplevelsen er næsten identisk med den i 5-serien og har de samme tilpasningsmuligheder. Jeg kan især godt lide evnen til at tilpasse bevægelserne nøjagtigt som jeg vil have dem. Selvfølgelig kan du også slå på de virtuelle nøgler.

Kamera

  • Bagkameraer
    • 64MP Samsung ISOCELL GW1 sensor, f/1.8
    • 8MP ultrabredt kamera (119 grader)
    • 2MP makrokamera
    • 2MP dybdesensor
  • Front kamera:
    • 16MP
  • 4K, 30fps

Der foregår meget med kameraerne på Realme XT. To og endda tre kameraer er nu almindelige, men virksomheden presser på for et firkamera, der er sat op på tværs af porteføljen. Stjernen i showet her er den primære sensor. 64MP Samsung ISOCELL GW1-sensor er i stand til at optage 64MP-optagelser. Som standard udsender kameraet 16 MP pixel-binned billeder, og hvis vores tests har noget at sige, er det bestemt det søde sted for denne sensor. Mere om det på lidt.

Realme XT kamera prøve dagslys Realme XT kamera prøve vidvinkel

Standardbilleder ud af kameraet ser ret godt ud. Mens jeg bemærkede lidt støj, når jeg kiggede på pixel, er billeder i rigelig belysning helt gode at se på. Det dynamiske interval er også ret anstændigt, og telefonen udfører et brugbart job med at opretholde højdepunkter og trække detaljer fra skygger. Mens standardtilstand øger mætning kun en smidgen, kan du skubbe den endnu længere ved hjælp af Chroma Boost-indstillingen. Tilstanden fungerer på lignende måde som HDR og giver dig også et lidt større dynamisk interval.

Vidvinkelkameraet anvender korrektion af forvrængning, hvilket betyder, at resultaterne beskæres lidt. Du kan ikke slå denne indstilling fra. Det dynamiske interval i vidvinkelfotos er ikke stort, og det resulterer i noget mindre end skarpt lys er støjende.

Realme XT standardtilstand Realme XT fuld opløsning

Lad os tale om den fulde opløsning 64MP-tilstand lidt. GW1-sensoren er egentlig ikke beregnet til at blive brugt i dens fuldopløsningsindstilling, men den kan udsende 64 MP-billeder ved hjælp af en demosaisk algoritme. I vores test bemærkede vi, at der ikke var nogen fordel ved at bruge billederne i fuld opløsning. Så snart lyset faldt, viste 64MP-billederne faktisk en mærkbar stigning i støj. Jeg observerede en lille forskel i den farvevidenskab, der blev brugt ved optagelse i fuld opløsningstilstand kontra standardbilleder, sidstnævnte viste et boost i mætning. Forskellen var imidlertid minimal.

Realme XT-pixel indeholdt Realme XT fuld opløsning

Som du kan se i prøverne viser tilstanden i fuld opløsning meget mere støj end standardbilledet, når du optager i dårlig belysning. For den enorme stigning i filstørrelser ser jeg bare ikke poenget med at bruge 64MP-tilstand.

Telefonen inkluderer en brugbar nattilstand. Det fungerer ved at bruge en kombination af billedstabling og lange eksponeringer. Så længe du har fået en stabil hånd, skal du være i stand til at få et forholdsvis godt udseende i dårlig belysning.

Makrotilstanden er dog fuldstændig ubrugelig, og jeg fik ikke et endnu rimeligt skarpt billede i al min test. Hvis du virkelig skal, vil beskæring af et standardbillede give dig et bedre resultat. Telefonen har også en dedikeret portrætsensor. Realme XT udfører et stort job ved at tage portrætbilleder. Bokeh-nedfaldet er temmelig realistisk med perfekt anvendelig kantdetektion. Tilsvarende tager det frontvendte kamera flotte billeder med jævn belysning og en god mængde detaljer. Du kan kigge på billedprøver i fuld opløsning ved at klikke igennem her.

Realme XT er i stand til at optage 4K-video ved 30 fps, mens 1.080p-tilstanden går op til 60 fps. EIS fås ved 1.080p, men ikke i 4K-opløsning. Jeg kunne godt lide videooutput fra Realme XT. Farver ser godt ud, og det dynamiske interval er bedre end de fleste mellemdistancede hardware. Videooptagelse i 1080p-tilstand ser også fantastisk ud, men der er et fald i bitrate, når du optager 60fps video. Selvom der er en klar fordel med hensyn til, hvor glat optagelserne ser ud, kan du se spor af digitale genstande på grund af komprimering.

Lyd

  • Hovedtelefonstik
  • Enkel nedadgående højttaler
  • Bluetooth aptX, aptX HD, LDAC support

Realme XT pakker et hovedtelefonstik langs den nederste kant, der udsender ren og neutral lyd. I vores test var Realme XT's lydudgang blandt de bedste, vi har set fra mellemklasser. Hvis du planlægger at bruge din telefon til at lytte til en masse musik, er Realme XT en god mulighed.

Højttalerudgangen bliver også høj nok og har en god dybde. Ved at skubbe lydstyrken til det maksimale skabes en smule forvrængning. Der er en mellemvægt og vokal skinner igennem, når man lytter til musik over højttalerne.

Trådløs lyd i høj kvalitet er også tilgængelig takket være support til aptX og aptX HD via Bluetooth.

specifikationer

Værdi for pengene

  • Realme XT: 4 GB RAM, 64 GB lagerplads - 15.999 rupier (~ $ 225)
  • Realme XT: 6 GB RAM, 64 GB lagerplads - 16.999 rupier (~ $ 240)
  • Realme XT: 8 GB RAM, 128 GB lagerplads - 18.999 rupier (~ $ 267)

Realme XT tilbyder en enorm værdi for pengene. Faktisk ville du være hårdt presset for at finde en bedre aftale i mellemområdet. Telefonen er en serie af konstante kontrolmærker med hensyn til design, ydeevne og for det meste kamerapræstation. Sikker på, batteriets levetid er ikke klasseledende, men det er slet ikke dårligt.

Jeg kan godt lide det faktum, at Realme holder sig til et generelt designsprog på tværs af sin hardware line up. Virksomheden øgede byggekvaliteten på XT ved at skifte til et glas tilbage. Derudover har Realme prissat hardware, der skal flyttes. Fra Rs. 15.999 falder telefonen i låsestig med prispunktet for Xiaomis meget populære Redmi Note 7 Pro. Med Note 8-serien stadig et par måneder fri, vil det være interessant at se, hvordan Xiaomi planlægger at imødegå Realmes aggressive prismanøvrer.

Realme XT-gennemgang: Dommen

Realme XT er en let anbefaling. Mellem de kompetente internals, hentning af design og det helt nye kamera er det en af ​​de bedste mellemklangere på markedet lige nu. Det er ikke perfekt, men få telefoner er det. Realme har været ret god med at skubbe livskvalitetsopdateringer til hardware ud, og hvis virksomheden holder sig til det, kan du forvente, at billedkvaliteten forbedres yderligere.

Som det står, er Realme XT bestemt en til at overveje, hvis du er på markedet for en af ​​de bedste smartphones under 20.000 rupier i Indien.

Opdatering 11. november 2019 (10:25 AM ET):Problemet med hvidbalancen i Pixel 4 bekrevet nedenfor er ud til at være rettet med ikkerhedrettelen i november. Fremover kal du være i tand til at...

Google Pixel 3 er i tand til hurtig trådlø opladning, men kun hvi du bruger den proprietære (og dyre) Google Pixel-tativ. Det er lag halt, men den gode nyhed er, at det trådlø...

Vi Anbefaler Dig