Din gamle telefon kan blive en olympisk medalje i 2020

Forfatter: Monica Porter
Oprettelsesdato: 22 Marts 2021
Opdateringsdato: 25 Juni 2024
Anonim
Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает
Video.: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает


Inde i de fleste smartphones er der ædelmetalmaterialer, herunder guld, sølv og bronze. Hvis disse metaller lyder velkendte, skyldes det, at de er de materialer, der udgør olympiske medaljer.

Et Tokyo-genvindingsprogram mente, at det kun ville være naturligt at minere de ædelmetaller, der var nødvendige for at skabe de olympiske priser 2020 fra gammel elektronik, inklusive smartphones (via Randen). Indtil videre har kommunale myndigheder indsamlet omkring 47.488 tons e-affald og er glade for at rapportere, at de sandsynligvis vil nå deres mål om at gøre alle olympiske og paralympiske medaljer i 2020 af genanvendte materialer.

At sammensætte disse tonsvis af affald er en forbløffende fem millioner gamle smartphones, som alle frivilligt blev genanvendt af japanske borgere i NTT Docomo-butikker.

Udvalget nåede sit mål om 2.700 kg bronze i juni 2018, mens næsten 94 procent af 30,3 kg guldmålet og over 85 procent af det 4.100 kg sølvmål blev nået i oktober. Genbrugsprogrammet fortsætter med at acceptere gamle enheder gennem slutningen af ​​marts, hvilket gør det meget sandsynligt, at 100 procent af alle olympiske medaljer helt genanvendes.


Senere i år, efter at genvindingsprogrammet er afsluttet, vil det olympiske udvalg afsløre designet af 2020-medaljer.

Det vil være ret pænt at vide, at en olympisk medalje måske har en del af din gamle telefon i sig! Det er også dejligt at vide, at størstedelen af ​​disse elektronik ikke bare havner på et deponeringssted et eller andet sted.

Leder du efter en rumfilm, der er lidt mere realitik end de fremmede epo, der er ud til at være å almindelig? Nedenfor er vi på de bedte realitike rumfilm og tv-how, om du kan e via tre...

På denne dag, den 2. april, 2019, iger vi farvel til Inbox af Gmail. elvom dette er trite nyheder, har vi nogle gode nyheder. Hvi du tadig øger efter en ny e-mail-klient, er park, en popul&#...

Populær