Deal: Spar 98% på Premium 2020 Learn to Code Bundle

Forfatter: Monica Porter
Oprettelsesdato: 22 Marts 2021
Opdateringsdato: 1 Juli 2024
Anonim
Deal: Spar 98% på Premium 2020 Learn to Code Bundle - Teknologier
Deal: Spar 98% på Premium 2020 Learn to Code Bundle - Teknologier

Indhold


Hvis dit nytårsopløsning er en fremtid inden for kodning, er det ikke for tidligt at blive forberedt. Dette er din mulighed for at hente Premium 2020 Learn to Code Bundle for kun $ 45 og få et forspring.

Dette nybegynder-venlige læringssæt har det hele. Du lærer grundlæggende forhold til næsten et dusin programmeringssprog fra Java og Python til AngularJS og HTML5. Stærk praktisk oplevelse på disse mange sprog vil hjælpe dig med at blive en schweizisk hærkniv med kodningsevner.

Dyk ned i næsten 150 timers kodningsindhold.

Du skal ikke bekymre dig om bare at lære en halv time her og der på hvert sprog; der er næsten 150 timers kodningsindhold pakket i dette læringssæt, og du får levetidstilgang. Du kan arbejde gennem mere end 1400 lære at kode lektioner og udvikle projekter fra bunden.


I bare den første lektion lærer du at kode en blogapplikation af der kombinerer Express, MongoDB og Semantic UI. Når du har oprettet en blog, bliver du udfordret til at oprette en Yelp-klon. Hvis du har ønsket at dykke ned i databaser, er der en lektion helt dedikeret til at skærpe dine MySQL-færdigheder.

Personligt er min yndlingslektion i bundtet Javascript: At forstå de underlige dele. Hvorfor? Fordi det viser, hvor dybt dette læringssæt går. Hvis du vil lære at kode, kan du ikke bare lære de grundlæggende funktioner uden lære indlæring af hvert sprog. Du skal være i stand til at overvinde hikke på vejen uden frygt.

2020 Lær at kode Bundle højdepunkter:

  • The Full Stack Web Developer Bootcamp - Værdi på $ 200
  • Lær Python-programmering i 150 trin - Værdi på $ 200
  • The Deep Learning Masterclass: Klassificere billeder med Keras - Værdi på $ 200
  • Lær Flutter and Dart: Komplette appudviklingsprojekter - Værdi af $ 500
  • JavaScript: At forstå de underlige dele - Værdi på $ 200

2020 Learn to Code Bundle har en samlet detailværdi på over $ 2.500. Ved at drage fordel af denne aftale er du det sparer 98% rabat på detailhandlen og betaler kun $ 45.


Over 2.000 mennesker er allerede tilmeldt. Deltag i dem, mens du kan via knappen nedenfor.

Er denne aftale ikke helt rigtig for dig? For at se alle vores hotteste tilbud skal du gå til DEALS HUB.





April Fool' Day er over o, hvilket betyder, at vi alle er nødt til at holde vore vagter ope, når vi læer nyhederne indtil i morgen. Vi har allerede dækket Google gag, der p...

Hvi Airbnb revolutionerede rejen ved at give o muligheden for at udleje vore hue, lejligheder eller reervedele, er Turo bilen Airbnb. Her er hvad du har brug for at vide om det!...

Populær I Dag