2019 iPhone vippet for at tilbyde omvendt trådløs opladning

Forfatter: Louise Ward
Oprettelsesdato: 5 Februar 2021
Opdateringsdato: 1 Juli 2024
Anonim
2019 iPhone vippet for at tilbyde omvendt trådløs opladning - Nyheder
2019 iPhone vippet for at tilbyde omvendt trådløs opladning - Nyheder


Der er gået et par måneder siden iPhones 2018 lanceret, men Apple er utvivlsomt hårdt arbejde på 2019-modellerne. Og det seneste rygte antyder, at den næste serie kunne få en Huawei- og Samsung-funktion.

Japansk Apple-blog Macotakara (H / t: 9to5Mac) rapporterer, at de nye iPhones vil tilbyde Integreret enhedsteknologis omvendte trådløse opladningsteknologi med henvisning til oplysninger fra kinesiske leverandører. IDT's omvendte trådløse opladningsfunktionalitet findes også i Samsungs Galaxy S10-serie, der markedsføres som Wireless PowerShare.

Samsung er ikke først med at tilbyde teknologien, da Huawei Mate 20 Pro også tilbyder omvendt trådløs opladning. Men Samsungs take giver fem watt opladningshastigheder sammenlignet med Huawei's ca. 2,5 watt. Vi ved endnu ikke, hvor hurtig Apples opladningsløsning ville være.

Funktionaliteten kan ikke desto mindre være temmelig vigtig for Apple, da den kunne give brugerne mulighed for at oplade deres Apple Watch og AirPods via selve iPhone. Så du behøver ikke have med at bære rundt ekstra opladningsadaptere og kabler, hvis du virkelig ikke ønsker det.


Du kan også forvente, at Apple øger batteriets størrelse på de kommende iPhones for at give mulighed for omvendt opladning. Når alt kommer til alt, hvad er poenget med funktionen, hvis du oplader din Apple Watch hurtigt saps din iPhone juice?

Macotakara rapporterer også, at Apple muligvis inkluderer en 18-watt opladningsadapter med det nye iPhone-sortiment. Manglen på en hurtigopladende adapter ud af kassen har længe været en af ​​de største irritationsmomenter med iPhones. Dette er især besværligt, når enheder som Mate 20 Pro rammer 40 watt opladningshastigheder med den medfølgende adapter.

Er omvendt trådløs opladning en vigtig funktion for dig?

Apple-nyheder i denne uge havde nogle nyheder om kommende produkter, om andynligvi vil blive lanceret inden udgangen af ​​året, inkluive den nye iPad og tredje generation af Apple AirPod. Vi ...

Tre UK har meddelt, at de lancerer it 5G-netværk i augut i London. I en preemeddelele modtaget via e-mail, agde Three, at det oprindeligt ville lancere it 5G-netværk om en bredbåndtjen...

Anbefales Til Dig