Bliv en cyber-superhelt for under $ 40 med denne etiske hackeruddannelse

Forfatter: Louise Ward
Oprettelsesdato: 5 Februar 2021
Opdateringsdato: 3 Juli 2024
Anonim
Bliv en cyber-superhelt for under $ 40 med denne etiske hackeruddannelse - Teknologier
Bliv en cyber-superhelt for under $ 40 med denne etiske hackeruddannelse - Teknologier

Indhold


For at stoppe en hacker, skal du tænke som en hacker. Hvis du vil begynde at tænke som en hacker, skal du sætte etik i bunden af ​​etiske hacker i 2019.

Når cyberkriminalitet bliver en epidemi, søger flere og flere virksomheder mennesker, der kan teste deres netværkssikkerhed. Disse mennesker er kendt som etiske hackere, og de er dybest set cyber-superhelte.

Træning til en cybersecurity-karriere kan koste en arm og et ben, men lige nu kan du hætte 2019-etiske hackerbunten for kun $ 39. Dette enorme læringsbibliotek inkluderer 10 kurser og mere end 180 timers praktiske lektioner i etisk hacking.

Anerkender og forhindrer cyberangreb, inden de kan forårsage skade

Gennem over 1.200 lektioner vil denne træning vise dig, hvordan du genkender og forhindrer cyberangreb, inden de kan forårsage skade. Du lærer penetrationstest, cyberkriminalitetsundersøgelser, angreb og forsvarsmuligheder for Python og andre vigtige værktøjer til hacking af hvide hat.


Plus, dette bundt hjælper dig med at arbejde hen imod tre branchecertificeringseksamener, såsom CompTIA A +. Det tager en vis dedikation, men den sekscifrede løn, du kunne lande med dine nye færdigheder, vil bestemt være det værd.

Et overblik over etiske hacker i 2019:

  • Ethical Hacker Training ($ 2.000 værdi)
  • Cyber ​​Threat Intelligence Analyst ($ 100 værdi)
  • Avanceret vedvarende trusselanalytiker (værdi af $ 100)
  • Computer Hacker og retsmedicinsk efterforskeruddannelse (værdi af $ 100)
  • CompTIA A + certificeringsforberedelse (værdi af $ 100)
  • CompTIA Security + Certification Prep (værdi af $ 100)
  • CompTIA Network + Certification Prep (værdi af $ 100)
  • Security Analyst Training ($ 100 værdi)
  • Ethical Hacker Bootcamp ($ 2.083 værdi)
  • Etisk hacking med Python ($ 100 værdi)

Det fulde bundt har en samlet værdi af næsten $ 4.900, men du kan tilmelde dig lige nu for kun $ 39 i alt. I betragtning af kurserne Etisk Hacker Bootcamp og Etisk Hackeruddannelse har hver en detailværdi på over $ 2.000, dette er et ganske tilbud.


Tryk på knappen nedenfor for at tjekke den ud.

AAPicks-teamet skriver om ting, som vi synes, du vil synes om, og vi kan se en andel af indtægterne fra ethvert køb foretaget via tilknyttede links. For at se alle vores hotteste tilbud skal du gå til AAPICKS HUB.

Kan du lide denne aftale? Tjek Vault, den bedste måde at sikre dine online data for kun $ 9.99 / måned.





Hvad er USB Type-C?

Randy Alexander

Juli 2024

Hvi du har købt en ny martphone i de idte par år, er chancerne for, at den har en ny port, der bruge til opladning og muligvi endda lyd. Den nye port kalde officielt UB Type-C, og om du andy...

Tidligere denne uge offentliggjorde vi en artikel om en ny mobiltjenete kaldet ynlig, om giver dig ubegrænet data, tale og tekt på Verizon-netværket for kun $ 40 pr. Måned. Tjenete...

Seneste Artikler