2018-marked for smartphonemarkeder steg med 18%, her er hvad det kan betyde

Forfatter: Louise Ward
Oprettelsesdato: 5 Februar 2021
Opdateringsdato: 1 Juli 2024
Anonim
Apple Earnings! My Opinion!
Video.: Apple Earnings! My Opinion!

Indhold


  • Premiummarkedsmarkedet steg med 18 procent sidste år sammenlignet med det foregående.
  • Det ultra-premium smartphone marked domineres af Apple med 80 procent andel.
  • Disse data antyder, at forbrugerne er klar til at betale mere for smartphones, men køber generelt færre smartphones.

Ærverdige markedsundersøgelsesorganisationer Counterpoint offentliggjorde lige nogle statistikker over premium-smartphonemarkedet i 2018. Ifølge Counterpoint voksede premium-smartphone-markedet sidste år med 18 procent sammenlignet med det foregående.

Dette er især bemærkelsesværdigt, når du overvejer, at Counterpoint i den samme rapport siger, at det samlede smartphone-marked faldt med cirka tre procent.

For klarheds skyld grupperer Counterpoint smartphones smartphones i tre kategorier baseret på engrospriser(dvs. ikke detailpriser): budget (<$ 200), melleminterval ($ 200- $ 400) og præmie (> $ 400). Således henviser tallet på 18 procent til alle telefoner med engrospriser til $ 400 eller mere.


Se dette diagram nedenfor for at se, hvordan dataene ser ud:

Derudover fordeler Counterpoint det inden for premiumkategorien i underkategorier: overkommelig præmie ($ 400- $ 600), standardpræmie ($ 600- $ 800) og ultra-premium ($ 800 +).

Ultra-premium-segmentet domineres af Apple med over 80 procent af dette marked. Dette skyldes de høje priser på sine Apple iPhone X, XS og XS Max smartphones. De øvrige 20 procent domineres af Samsung, nærmere bestemt Samsung Galaxy Note 9, med en smadring af andre telefoner, der er smidt ind (f.eks. Google Pixel 3 XL).

Faktisk dominerer Apple 51 procent af hele premiumsegmentet (> $ 400) totalt, hvor Samsung ejer ca. 22 procent, efterfulgt af Huawei på 10 procent. De sidste 17 procent består af forskellige producenter, de fleste af dem kinesiske (Xiaomi, Oppo, Vivo, OnePlus).


Det skal bemærkes, at OnePlus opnår alvorlige gevinster i kategorien overkommelige præmier ($ 400- $ 600). Selvom Apple stadig dominerer det overkommelige premiumsegment, gør OnePlus 'succes verden over - især i Indien - det til det hurtigst voksende OEM i premiumsegmentet.

Hvad betyder alle disse data?

Hvad betyder alt dette for dig, smartphone-forbruger? Det betyder, at forbrugerne er villige til at bruge flere penge på deres smartphones, hvorfor vi ser flere og flere enheder med en detailsalgspris nær (eller endda over) $ 1.000-mærket. Imidlertid betyder det fald på tre procent i det samlede marked også, at folk køber færre smartphones.

Med andre ord er vi i orden med at bruge en masse penge på en telefon, men vi vil ikke købe et andet hvert andet år, som industrien har forventet, at vi ville have gjort det sidste årti.

Med det i tankerne vil branchen som helhed sandsynligvis begynde at forsøge at overbevise forbrugere i udviklede lande om, at en "overkommelig premium" -telefon er vores billigste mulighed. Derfor er iPhone XR pris "overkommelig" til over $ 700, og vi forventer lignende priser for den kommende Samsung Galaxy S10. I mellemtiden, i udviklingslande som Indien og Kina, vil prisfastsættelse af smartphones være mere i mellemklassen med detailpriser under $ 600, og i nye markeder som Afrika vil smartphones falde firkantet i budgetkategorien.

Vi har det godt med at bruge en masse penge på en smartphone, men købe dem sjældnere.

I sidste ende antyder disse data, at smartphoneindustriens planer fungerer, idet vi alle er i orden med at bruge meget mere på en smartphone, end vi ville have for fem år siden. Hvad vi endnu ikke har set, er, om denne strategi vil betale sig i det lange løb. Svage salgstall fra Apple og Samsung antyder en af ​​to ting: planen fungerer ikke, eller planen gennemgår nogle voksende smerter, når den sætter sig ind.

Hvad synes du? Er du glad for, at der i fremtiden vil være masser af avancerede muligheder for smartphones, som du kan købe en gang og holde fast i længe, ​​eller var du en større fan af at betale mindre for en telefon, men købe dem oftere?

Flere virkomheder frigiver telefoner med 12 GB RAM inkluive tore navne om amung, amt kineike producenter, herunder OnePlu og Xiaomi. Vi vier dig de bedte i dette indlæg, men inden vi hopper ind, ...

Der er udviklet tendener til bucking, og ingen tenden behøver at forvinde hurtigere end fjernele af hovedtelefontik. Der er å mange overkrifter i die dage om, at telefoner miter dere 3,5 mm-...

Mest Læsning